Baniervlaggen

baniervlaggen

Baniervlaggen al vanaf  31,50

Direct offerte

Baniervlaggen zijn vlaggen die ook wel hoogformaat vlaggen of staande vlaggen worden genoemd. Dit zijn reclamedragers bij uitstek, baniervlaggen zijn ook leesbaar als er geen wind is!

Deze langwerpige baniervlag kan afgewerkt worden met en zonder open zoom. Wanneer uw vlaggenmast is uitgevoerd met een draaitop met banieruithouder raden wij u aan om een banier met open zoom te nemen. Deze wordt over de uithouder heengeschoven, hierdoor is uw banier
altijd leesbaar (ook bij geen wind)

✔ Full color eigen opdruk
✔ Hoge kwaliteit Long-life vlaggendoek
✔ Met of zonder open zoom
✔ Goedkoopste & hoge kwaliteit

Het bedrukken van baniervlaggen

Baniervlaggen bedrukken kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Wij drukken uw reclameboodschap op duurzaam vlagmateriaal en bieden de hoogste kleurechtheid. Naast dat u bij ons goedkope baniervlaggen kunt laten maken, kunnen wij ook allerlei andere soorten vlaggen voor u maken, zoals beachvlaggen en natuurlijk ook de traditionele mastvlaggen.

Wij hebben een razendsnelle productietijd van 3 werkdagen en bij grote bestellingen
zijn er zeer interessante kortingen mogelijk. Ook kunnen wij een spoedlevering voor u regelen. Dan wordt de baniervlag binnen 24 uur geleverd.

Het bedrukken van de vlaggen is stap 1, vervolgens zullen we de vlaggen moeten aanpassen aan uw banier. De confectie van het vlaggendoek zoals tunnels, zoomranden, koorden en lussen, is bij onze prijzen inbegrepen. U komt bij ons dus niet achteraf voor verassingen te staan.

Spandoekkerij bedrukt uw baniervlag op een professionele wijze tegen een bijzonder scherp tarief.

Klik hieronder voor meer informatie over de volgende producten: