Beachvlaggen goedkoop laten bedrukken?

Beachvlaggen bestellen bedrukken laten maken offerte goedkoopWilt u mooie & goedkope beachvlaggen met uw eigen ontwerp laten bedrukken? Wij bedrukken dagelijks veel mooie vlaggen voor klanten. De beachvlag wordt meestal gebruikt voor het promoten van een bedrijf, product of dienst. Meestal bij evenementen, benzinestations, strandtenten of bij winkels. Deze vlaggen zijn eenvoudig te monteren en verplaatsen.

Wij kunnen ze goedkoop voor u bedrukken in verschillende formaten. Ook kunnen wij een ontwerp voor u maken. Vraag vrijblijvend uw offerte aan.

Vlaggen offerte

Beachvlaggen bedrukken & materiaal

beachvlaggen laten maken bedrukken bestellen offerteOnze vlaggen zijn van hoge kwaliteit. Het doek is van 115 grams long-life glanspolyester. Dit materiaal heeft een lange levensduur en behoud zijn kleur door weer en wind. De beachvlag kunt u zowel binnen als buiten gebruiken. Het bedrukken wordt gedaan met een zeer hoge resolutie tot wel 720dpi.

De mast van de beachflag is van de onderzijde gemaakt van inschuifbare PVC buizen en het bovenste gedeelte is gemaakt van een flexibele metalen gedeelte. Hierdoor is de beachflag eenvoudig op te zetten of te vervangen voor een andere vlag. Binnen enkele minuten heeft u de vlag al opgezet.

Beachvlaggen voor de laagste prijs

Wij kunnen de beachvlaggen snel leveren voor een bijzonder lage prijs. Spoedproductie is bij ons ook mogelijk.

Vraag vrijblijvend uw een beachvlaggen offerte aan